دکتر امیرمحمود بخشایش، استادیار

مواد دوبعدی و نانوساختارها

ابرخازن‌ها

ایمیل:  bakhshayesh@iust.ac.ir
تلفن: ۷۳۲۲۸۸۷۸ (۹۸۲۱+) داخلی:
دورنگار: ۷۷۲۴۰۴۸۰ (۹۸۲۱+)
کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶
تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران
آزمایشگاه مجازی
آزمایشگاه پژوهشی
Scopus
Scholar

سوابق تحصیلی

پسا دکتری:دانشگاه صنعتی شریف، ۱۳۹۹
دکتری:دانشکده مهندسی متالورژی و مواد، دانشگاه تهران، ۱۳۹۸
کارشناسی ارشد: دانشکده مهندسی و علم مواد (گرایش شناسایی و انتخاب مواد)، دانشگاه صنعتی شریف، ۱۳۹۱
کارشناسی:دانشکده مهندسی و علم مواد، دانشگاه صنعتی شریف، ۱۳۸۹

زمینه‌های پژوهشی مورد علاقه

سلول‌های خورشیدی نسل جدید و اپتوالکترونیک‌ها
ساختارهای پروسکایتی
مواد دوبعدی و نانوساختارها

جوایز و افتخارات

پذیرش استعداد درخشان مقطع دکتری دانشگاه تهران – ۱۳۹۳
پایان‌نامه صنعتی برتر دانشگاه صنعتی شریف در هشتمین جشنواره مکانیک-۱۳۹۲

اختراعات و اکتشافات

A.M. Bakhshayesh, N. Taghavinia, H. Abdizadeh, Triple-cation two-dimensional lead halide perovskites, USPTO Provisional Application Number: 63013556.

امیرمحمود بخشایش، هدی دادار، محمدرضا محمدی، سلول خورشیدی رنگدانه ای بر پایه نانوسیم بلال مانند دی اکسید تیتانیوم، شماره ثبت: ۷۶۸۵۴.
امیرمحمود بخشایش، محمدرضا محمدی، سلول خورشیدی رنگدانه ای با استفاده از ژل پلیمری دی اکسید تیتانیوم، شماره ثبت: ۷۶۸۰۴.

تجربیات

فعالیت‌های آکادمیک و اجرایی

• ۱) عضو هیأت تحریریه مجله Current Chinese Science از سال ۲۰۲۱
  • ۲) داوری مجلات علمی ISI:

Elechtrochemica Acta

Journal of Colloid and Interface

Materials Science in Semiconductor Processing

Journal of Solid State Electrochemistry

New Journal of ‎Chemistry

International Journal of Polymer Science

Energy Reports

دروس ارائه شده

مقطع درس طرح درس
مواد و انرژی‌های تجدیدپذیر تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد)
روش تحقیق تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد)
طراحی و انتخاب مواد مهندسی کارشناسی
مواد پیشرفته کارشناسی
فیزیک حالت جامد پیشرفته تحصیلات تکمیلی (دکتری)

تعاملات صنعتی

عنوان طرح نام مرکز وضعیت طرح تاریخ
پایش محصولات بر پایه فناوری نانو پایگاه اطلاعاتی استت‌نانو، ستاد ویژه توسعه فناوری نانو خاتمه یافته ۱۳۹۸

انتشارات

مقالات چاپ شده در مجلات علمی فارسی:

امیرمحمود بخشایش و همکاران، سلول‌های خورشیدی در طرح چشم‌انداز ۲۰۲۰ اتحادیه اروپا، نشریه مجله فناوری نانو شماره ۲۶۰، ۱۳۹۸.
امیرمحمود بخشایش و همکاران، کاربردهای فناوری نانو در سلول‌های خورشیدی، نشریه مجله فناوری نانو شماره ۲۶۱، ۱۳۹۸.
امیرمحمود بخشایش و همکاران، پایش محصولات تجاری فناوری نانو در صنعت کشاورزی، نشریه مجله فناوری نانو شماره ۲۳۵، ۱۳۹۶.
امیرمحمود بخشایش و همکاران، معرفی محصولات صنعت نفت و گاز در بانک محصولات فناوری نانو، نشریه مجله فناوری نانو شماره ۲۳۳، ۱۳۹۵.
امیرمحمود بخشایش و همکاران، خاصیت آنتی‌باکتریال در محصولات ثبت شده در بانک محصولات فناوری نانو، نشریه مجله فناوری نانو شماره ۲۳۲، ۱۳۹۵.

مقالات ارائه شده در کنفرانس‌های علمی بین‌المللی:

A.M. Bakhshayesh et al., triple-cation 2D perovskite solar cells, International conference on nanostructured solar cells (NSSC98), 2019, Sharif University of Technology, Iran.
A.M. Bakhshayesh et al., 2D perovskites for solar cell applications, International conference on nanostructured solar cells (NSSC95), 2016, Sharif University of Technology, Iran.
A.M. Bakhshayesh, H. Dadar, M.R. Mohammadi, Synthesis and optical characterization of anatase-TiO۲ nanowires by hydrothermal method, International Conference on Nanostructures (ICNS4), 2012, Kish Island, Iran.
M. Abdi Jalebi, A.M. Bakhshayesh, M.R. Mohammadi, Mesoporous TiO۲ electrodes with different thickness for dye-sensitized solar cell application, International Conference on Nanostructures (ICNS4), 2012, Kish Island, Iran.
M.H. Akhlaghi, A.M. Bakhshayesh, M.R. Mohammadi, Synthesis and optical characterization of CdS nanoparticles by solvothermal method for solar cell applications, International Conference on Nanostructures (ICNS4), 2012, Kish Island, Iran.
First international workshop on nanostructured solar cells and solar systems, 2011, the Institute of nanoscience and nanotechnology, University of Kashan, Iran.
International conference on nanostructured solar cells (NSSC91), 2011, Sharif University of Technology, Iran.

A.M. Bakhshayesh, S. Sharafoddinzadeh, Global Nanotechnology Products in Textile (Volume 1), Glasstree Academic Publishing, 2018 (Available online at Amazon).

H. Nourizadeh, A.M. Bakhshayesh, Nanoclay-based Products Across Global Markets: Applications and Properties, 2020, DOI: 10.22034/SAR.2020.01.

A.M. Bakhshayesh et al., StatNano Annual Report 2017, DOI: ‎‎۱۰.۲۲۶۳۱/sar.2018.03‎

W. Suwaileh, R. Isaifan, R. Rahighi, A.M. Bakhshayesh, M. Ahmed, Desalination – Ecological Consequences: Technological Advances in Harnessing Energy from Renewable Sources for Water Production, IntechOpen, 2023, DOI: 10.5772/intechopen.110690.