تقویم آموزشی مصوب 1397-1396

اول 97-96

ایام سوگواری پیامبر اکرم

رحلت پیامبر اکرم حضرت محمد مصطفی (ص), شهادت امام حسن مجتبی (ع) و حضرت امام رضا (ع تسلیت باد

اطلاعیه کتابخانه

اطلاعیه شماره 1

:: قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون دکتری مهندسی مواد و متالورژی 96 ::

ضمن تبریک قبولی در مرحله اول آزمون مصاحبه دکتری به اطلاع  می رساند که مصاحبه داوطلبان ورود به مقطع دکتری دانشکده مهندسی مواد و متالورژی دوره های روزانه، نوبت دوم و پردیس در بازه زمانی 12/4/96 لغایت 14/4/96 در محل دانشکده انجام خواهد شد. لازم است که داوطلبان عزیز فرم های تکمیل شده شماره 1 و شماره 2 را به آدرس پست الکترونیکی دانشکده mater_doctora@metaleng.iust.ac.ir  حد اکثر تا تاریخ20/3/96 ارسال نمایند.

داوطلبان گرامی در روزهای سه شنبه23/3/96 و چهار شنبه 24/3/96 (ازساعت 8:30 لغایت 12) خرداد ماه جهت ارایه اصل و کپی مدارک به سالن کنفرانس اساتید واقع در طبقه سوم دانشکده مراجعه نمایند.

• داوطلبان گرامی توجه نمایند در روزهای قدر ساعت مراجعه براساس اعلام دولت با تأخیر شروع می شود.و در هر صورت در روز مذکور تا آخرین نفر مدارک تحویل گرفته خواهد شد.

لازم به ذکر است که جدول زمانبندی دقیقتر مصاحبه متعاقبا" در سایت دانشگاه و دانشکده متعاقبا اعلام خواهد شد.

فرم شماره(1)

فرم شماره(2)

مدارک

دفعات مشاهده: 1957 بار   |   دفعات چاپ: 87 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر