تقویم آموزشی مصوب نیمسال اول 98-97

اول 98-97

اطلاعیه کتابخانه

اطلاعیه شماره 1

:: قابل توجه کلیه دانشجویان کارشناسی ورودی 95 ::

به اطلاع دانشجویان کارشناسی مهندسی مواد و متالورژی ورودی 1395 می رساند که بر اساس برنامه درسی مصوب وزارت علوم و تحقیقات و فناوری مقرر گردیده است که دانشجویان ورودی 1395 به بعد با دو گرایش "مهندسی مواد" و "مهندسی متالورژی"فارغ التحصیل گردند.
بر مبنای مصوبه شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده گرایش "مهندسی مواد" با دو زمینه تخصصی "مهندسی سرامیک" و "طراحی مواد مهندسی " و گرایش "مهندسی متالورژی" با دو زمینه تخصصی "متالورژی صنعتی" و "تولید و فرآوری مواد فلزی" ارائه گردیده است.البته عنوان زمینه تخصصی در مدرک فارغ التحصیلی دانشجویان ذکر نگردیده و تنها عنوان گرایش در مدرک فارغ التحصیلی درج می گردد.
به پیوست برنامه درسی ترم بندی شده زمینه های چهارگانه تخصصی جهت اطلاع و مطالعه دانشجویان ذیربط ارائه می گردد.لازم به ذکر است که این چهار برنامه درسی در چهار نیمسال اول مشترک بوده و در چهار نیمسال دوم بر مبنای معیارهای تخصصی مربوط به هر زمینه بصورت اختصاصی تنظیم و تقسیم شده اند.
لازم است که دانشجویان محترم پس از مطالعه دقیق برنامه های فوق و رفع ابهامات و سوالات احتمالی زمینه های تخصصی مورد علاقه خود را به ترتیب اولویت از یک تا چهارانتخاب نموده و در فرمهای مخصوصی که متعاقبا از طریق امور آموزش دانشکده در اختیارشان قرار خواهد گرفت درج نموده و به امور آموزش دانشکده تحویل نمایند.
اختصاص زمینه تخصصی و گرایش دانشجویان نهایتا از طریق دانشکده با توجه به انتخاب دانشجویان و با اولویت بندی آنان بر اساس معدل کل سه نیمسال اول تحصیلی صورت خواهد پذیرفت و به اطلاع دانشجویان محترم خواهد رسید.
بدیهی است دانشجویان اختصاص یافته به هر زمینه تخصصی از نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 برنامه درسی مصوب آن زمینه را دنبال نموده و در پایان دوره کارشناسی با یکی از دو گرایش "مهندسی مواد" و "مهندسی متالورژی" فارغ التحصیل می گردند.

امور آموزش دانشکده مهندسی مواد و متالورژی

دفعات مشاهده: 1094 بار   |   دفعات چاپ: 133 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 3816