تقویم آموزشی مصوب نیمسال اول 1400- 1399
اصلاحیه

اول 1400-1399
نسخه جدید

:: قابل توجه دانشجویان واجد شرایط امتحان جامع ::

دانشجویان واجد شرایط آزمون جامع لازم است با مراجعه به سایت تحصیلات تکمیلی دانشگاه http://pga.iust.ac.ir/ ضمن اطلاع از کسب حد نصاب آزمونهای زبان نسبت به ثبت نمره و مدرک زبان خود در سیستم گلستان اقدام نمایند. آزمونهای مورد قبول  MSRT، TOLIMO، TOEFL،IELTS  می باشد. با توجه به شیوع بیماری کرونا دانشگاه موقتا با تایید آزمونهای داخلی زبان جهت شرکت در آزمون جامع موافقت نموده است. دانشجویانی که دارای مدارک داخلی زبان دانشگاهها می باشند لازم است قبل از ثبت و ارائه مدرک در سیستم گلستان هماهنگی های لازم را جهت تایید اعتبار مدرک زبان مورد نظر با کارشناس تحصیلات تکمیلی (داخلی 8832 ) را بنمایند. صرف ثبت نمره در سیستم گلستان کافی نمی باشد.
دفعات مشاهده: 176 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 4296