تقویم آموزشی مصوب نیمسال دوم 1400- 1399

دوم 1400-1399

:: ادامه تحصیل در موسسه انسم پاریس ::

با سلام و آرزوی موفقیت برای دانشجویان محترم کارشناسی ارشد دانشکده
مجموعه دانشگاه علم و صنعت ایران دارای یک تفاهم نامه با موسسه انسم پاریس است که مطابق آن امکان شرکت دانشجویان دوره کارشناسی ارشد در طرح مدرک دوگانه مشترک از هر دو دانشگاه وجود دارد. به عبارتی دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی مواد می توانند پس از گذراندن دروس خود در سال اول دوره در دانشگاه علم و صنعت، سال دوم دوره را در موسسه انسم پاریس بگذرانند و ضمن اخذ تعدادی درس تکمیلی، پروژه کارشناسی ارشد خود را در آن دانشگاه انجام دهند. مطابق تفاهم نامه موجود بین دو دانشگاه، دانشجویان در این طرح مشترک نیازی به پرداخت شهریه ندارند اما باید توانایی پرداخت هزینه های یکسال زندگی خود را در شهر پاریس داشته باشند. بنابر تجربیات دانشجویان در سالهای قبل، حداقل هزینه حدودی هر ماه زندگی دانشجویی در شهر پاریس حدود 800 یورو است. البته تعدادی از دانشجویان در سالهای قبل موفق به اخذ کمک هزینه تحصیلی از آن موسسه گردیده اند.

از دانشجویان عزیز که شرایط خود را مناسب شرکت در این دوره طرح مشترک می بینند خواهشمندم در اسرع وقت نسبت به ارسال درخواست برای شرکت در این طرح اقدام نمایند. برای این امر می توانید از ایمیل aeivaniiust.ac.ir استفاده نمایید. خواهشمندم سوالات خود را با شماره تلفن 09128150640 با آقای دکتر ایوانی در میان بگذارید.
دفعات مشاهده: 158 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 4317