تقویم آموزشی مصوب نیمسال دوم 1400- 1399

دوم 1400-1399

:: اسامی برگزیدگان المپیاد علمی دانشجویی کشور در سال 1399 ::

10 نفر از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران در بیست و پنجمین المپیاد علمی متمرکز دانشجویی که در سال 1399 برگزار گردید، در زمره برگزیدگان این المپیاد قرار گرفتند. دانشگاه علم و صنعت ایران برای این دانشجویان پرتلاش و افتخار آفرین، آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون را دارد. لازم به ذکر است به دلیل شیوع کرونا، المپیاد غیر متمرکز که هر ساله در این قسمت نیز دانشگاه علم وصنعت ایران افتخارات خوبی را رقم می زدند، برگزار نگردید و تنها المپیاد علمی به صورت متمرکز برگزار شد.
مزایای برگزیدگی در المپیاد علمی کشوری:
برگزیدگان المپیادهای علمی دانشجویی کشوری بر اساس رتبه کسب شده می توانند از مزایای زیر برخوردار شوند:
•    رتبه های 1 تا 15 المپیاد علمی می توانند به صورت بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه علم و صنعت ایران ادامه تحصیل دهند.
•    از رتبه های 1 تا  10  المپیاد علمی هر ساله در مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز سالانه تقدیر به عمل خواهد آمد.
•    برگزیدگان المپیاد علمی از امتیاز برگزیدگی می توانند برای کسب امتیاز در بنیاد ملی نخبگان، انتخاب دانشجوی نمونه کشوری و جایزه بنیاد ملی البرز استفاده نمایند.
دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه

دفعات مشاهده: 62 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 4317