قابل توجه پذيرفته‌شدگان آزمون دکترای مهندسی مواد و متالورژی ۱۴۰۳

ضمن تبریک قبولی در مرحله اول آزمون دکتری، به اطلاع می‌رساند که مصاحبه داوطلبان ورود به مقطع دکترای دانشکده مهندسی مواد و متالورژی دوره‌های روزانه، نوبت دوم و پردیس در روزهای شنبه  ۱۴۰۳/۴/۲ و یکشنبه ۱۴۰۳/۴/۳ انجام خواهد شد.

*نحوه ارسال مدارک تحصیلی از طریق سیستم گلستان می باشد که دانشگاه اعلام می‌نماید.

نکات مهم :

• داوطلبان مدارک مورد نیاز را حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۱ بارگذاری نمایند.
  • صحت اطلاعات وارد شده برعهده داوطلب می‌باشد و چنانچه در هر مرحله از فرآیند پذیرش مشخص گردد که اطلاعات وارد شده با اطلاعات واقعی مغایرت دارد مطابق مقررات پذیرش داوطلب لغو خواهد شد.
  • داوطلبان گرامی در ارائه و ثبت مدارک مورد نیاز در سیستم گلستان دقت لازم را داشته باشند. بدیهی است عدم ارائه مدارک در مهلت تعیین شده به منزله انصراف از شرکت در مصاحبه می‌باشد.
  • داوطلبان فرم های تکمیل شده را ضمن بارگذاری در سیستم گلستان در روز مصاحبه به همراه داشته باشند.

لازم به ذکر است که جدول زمان‌بندی دقیقتر مصاحبه متعاقبا” در سایت دانشگاه و دانشکده اعلام خواهد شد.