این برنامه در روز دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳ در سالن دفاعیات دانشکده مهندسی مواد و متالورژی به صورت حضوری و همزمان به شکل مجازی در سامانه انجمنهای علمی دانشگاه برگزار شد.
در این نشست، علی کبیریزاده (مسئول تیم پردیس از دانشکده مواد و متالورژی) در خصوص مقدمات و زمینههای شروع طرح و وضعیت فعلی آن توضیحات کاملی ارائه کرد. وی در خصوص ظهور پلاستیک و مشخصا پلی اتیلن ترفتالات (پت) در بسته بندی مواد غذایی و نوشیدنیها و عدم تجزیه آن در طبیعت در طی سالیان طولانی صحبت کرد. همچنین با بیان الزامات قانونی در برخی کشورهای پیشرو در مورد بازیافت سیستماتیک بطریهای پت و فلزی، به نیاز به وضع قوانین مشابه در کشور اشاره کرد.
وی با این توضیح که بعد از معرفی ودیعهگذاری به عنوان ایدهای موفق در دنیا، پروژه پایلوت ودیعهگذاری بر بطریهای یکبار مصرف پلیمری و فلزی در دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان اولین مورد اجرایی این ایده در کشور پرداخته شده است، به معرفی طرح پرداخت.
سپس مهشاد فهیمیراد (از اعضای فعال طرح از دانشکده مهندسی برق) در خصوص دستگاه خوددریافت و چرخه طراحی شده برای بازیافت سیستماتیک بطریها در سطح دانشگاه با مکانیزم ودیعهگذاری توضیح داد. وی در انتها کمک همه دانشجویان برای موفقیت در این مسیر طولانی و سخت که مشخصه کارهای “اولین” است را عامل اصلی برای موفقیت این ایده دانست.
در ادامه، برنامه پرسش و پاسخ صورت گرفت و حاضرین نظرات خود در مورد طرح را به اشتراک گذاشتند.
آئین نامه عضویت در دفتر استعدادهای درخشان
آیین نامه عضویت در دفتر استعدادهای درخشان، مصوب هیات رئیسه محترم دانشگاه، به پیوست قابل مشاهده است.…