SEOBGBATAK2 SEOBGBATAK15 SEOBGBATAK19 SEOBGBATAK25 SEOBGBATAK27 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22
اطلاعیه مقطع کارشناسی ارشد – دانشکده مهندسی مواد و متالورژی

اطلاعیه مقطع کارشناسی ارشد

یادآوری مجدد مصوبه ۰۲/۱۱/۱۴۰۱ شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده در خصوص درس سمینار دانشجویان ورودی ۱۴۰۱
مقطع کارشناسی  ارشد دانشکده

1. همه دانشجویان بایستی سمینار خود را تا آخر شهریور و در موعدی که مدیر گروه تعیین می‌کند، ارائه نمایند.
  2. برای دانشجویانی که تا آخر شهریور، سمینار خود را ارائه ننمایند، نمره صفر لحاظ می‌شود و دانشجویان می‌بایست درس سمینار را مجددا در ترم بعد اخذ کنند.
  3. تا یک هفته قبل از زمان ارائه سمینار، دانشجو بایستی فایل گزارش خود را به استاد سمینار خود تحویل نماید.
  4. استاد سمینار در صورت مورد تایید بودن گزارش، می‌بایست در اسرع وقت آنرا در اختیار اساتید داور قرار دهد.
  5. حضور حداقل دو نفر استاد داور در هر سمینار الزامی است و هیچ استثنایی هم مورد پذیرش  نیست.

اطلاعیه فرم درخواست آموزشی

قابل توجه دانشجویان محترم دانشکده با توجه به شروع انتخاب واحد نیمسال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۳ از مورخ ۱۵/۱۱/۱۴۰۲…