SEOBGBATAK2 SEOBGBATAK15 SEOBGBATAK19 SEOBGBATAK25 SEOBGBATAK27 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22
قابل توجه دانشجویان واجد شرایط امتحان جامع در نیمسال اول 1403-1402 – دانشکده مهندسی مواد و متالورژی

قابل توجه دانشجویان واجد شرایط امتحان جامع در نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲

دانشجویان واجد شرایط آزمون جامع در اسرع وقت نسبت به اخذ فرم درخواست مجوز آزمون جامع اقدام نموده و پس از تکمیل فرم حد اکثر تا تاریخ ۲۸/۸/۱۴۰۲ به تحصیلات تکمیلی تحویل نمایند. (تاریخ برگزاری آزمون اواسط آذر می‌باشد).

همچنین لازم است واجدین شرایط در وب لاین ذکر شده مدرک زبان خود را در سیستم گلستان آپلود نموده و پس از تایید نمره زبان نسبت به درخواست شرکت در آزمون جامع در قسمت پیشخوان خدمت نیز اقدام نمایند.

بدیهی است عدم توجه به اقدامات فوق به منزله عدم شرکت در آزمون می‌باشد، عواقب مترتب بر عهده دانشجوست.

فرم پیوست ذیل را پس از تکمیل و امضای خود و اساتید راهنمای مربوطه به تحصیلات تکمیلی تحویل یا ایمیل نمایید.

فرم درخواست شرکت در آزمون جامع

اطلاعیه فرم درخواست آموزشی

قابل توجه دانشجویان محترم دانشکده با توجه به شروع انتخاب واحد نیمسال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۳ از مورخ ۱۵/۱۱/۱۴۰۲…