SEOBGBATAK2 SEOBGBATAK15 SEOBGBATAK19 SEOBGBATAK25 SEOBGBATAK27 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22 SEOBGBATAK22
قابل توجه دانشجویان کارشناسی ورودی 1400 – دانشکده مهندسی مواد و متالورژی

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ورودی ۱۴۰۰

• شرکت مپنا (هوایی) در نظر دارد که برای طرح کارورزی (Co-op) تعداد ۲۰ نفر از دانشجویان ورودی ۱۴۰۰ که حائز شرایط باشند را بورس کرده و با پرداخت حقوق ماهیانه و بیمه حمایت کند. قابل ذکر است که این طرح در تابستان و پاییز سال جاری اجرا میشود. خواهشمند است دانشجویان متقاضی درخواست خود را تا تاریخ ۲۷ خرداد جاری به دفتر ریاست دانشکده اعلام نمایند. در ضمن یکی از شرایط این طرح، داشتن معدل کل ۲۰ درصد بالای ورودیهای ۱۴۰۰ است.
  • شرکت ایران خودرو در نظر دارد که برای طرح کارورزی (Co-op) تعداد ۲۰ نفر از دانشجویان ورودی ۱۴۰۰ که حائز شرایط باشند را بورس کرده و با پرداخت حقوق ماهیانه و بیمه حمایت کند. قابل ذکر است که این طرح در تابستان و پاییز سال جاری اجرا می‌شود. خواهشمند است دانشجویان متقاضی درخواست خود را تا تاریخ ۳۱ خرداد جاری به دفتر ریاست دانشکده اعلام نمایند. در ضمن یکی از شرایط این طرح، داشتن معدل کل بالای میانگین ورودیهای ۱۴۰۰ است.
  • پرداخت حقوق و مزایا بیش از مصوب وزارت کار
  • بن کالا
  • بیمه
  • ایاب و ذهاب